Glascoatings

Vanaf €500,00

Hoe kan ik mijn auto het beste beschermen?

U bent opzoek naar een goede bescherming voor uw auto(lak)? Wanneer je dan gaat zoeken kom je termen tegen zoals: quartz coating, nano coating, Glas coating  of ceramische coating. Dit zijn allemaal benamingen voor dezelfde soort lak bescherming. Deze lak beschermende coating vormt een soort van hard glaslaagje over de lak waardoor er een erg goede lakbescherming ontstaat. De autolak blijft hierdoor voor jaren beschermt.

Waarom kiezen voor een glascoating?

Als de auto behandeld is met 1 van onze glascoatings heeft de auto als het ware een extra blanke laklaag welke extreem vuil en waterafstotend is en de lak extra glans geeft. Onze ceramische glascoatings zijn ook vele malen harder dan de originele laklaag van uw auto.

Grote voordelen hiervan zijn:

  • wassen gaat vele malen makkelijker omdat het vuil zich niet aan de lak hecht.
  • Door de hardheid is de lak minder krasgevoelig

Welke coating past het beste bij mij?

We hebben de beter merken coatings getest en hebben de keuze gemaakt  voor de coatings van IGL. Deze coatings zijn exclusief, milieuvriendelijk en duurzaam. Ook mogen deze coatings alleen door gecertificeerde centers geïnstalleerd worden en zijn de coatings TUV gekeurd wat uniek is in de markt.
Hieronder vind u meer informatie over de verschillende ceramische / glascoatings

IGL ECOCOAT POLY 8H

IGLPoly is een "instap" coating . IGL Poly is een duurzame Sio2 glascoating met 74% silica. Op deze coating geven we geen garantie. De duurzaamheid is tot 2 jaar. Met IGL Coatings poly op uw auto blijft uw auto langer schoon, is makkelijker te wassen en zal een prachtige glans hebben.

IGL ECOCOAT QUARTZ 9H

Met IGL Coatings Quartz heeft u een coatings op uw auto met 85% silica. Hierdoor zijn de kraswerende eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de Poly coating. Op Quartz zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Ook bij de quartz Coatings is uw auto langer en sneller schoon en u staat versteld van de glans die uw lak zal hebben. De Quartz coating mag aleen door gecertificeerde IGL centers aangebracht worden om de kwaliteit te waarborgen.

IGL ECOCOAT Quartz+ 9H

Met IGL Coatings Quartz+ heeft u een coating op uw auto met 85% silica. Maar bij de Quartz+ coating maken we gebruik van een extra topcoating. Hierdoor zijn de hydrofibische eigenschappen en duurzaamheid hoger als bij de quartz coating. Op Quartz+ zit een garantie van 2 jaar en de duurzaamheid is tot 3 jaar. Bij de quartz+ Coating is uw auto nog langer en sneller schoon en u staat versteld van de extra glans die uw lak zal hebben.

IGL ECOCOAT KENZO 10H

Onze high end oplossing voor de bescherming van uw lak. De Kenzo coating is een 2 componenten coatings met 100% silica. Door de 2 componenten hebben we het maximale uit deze coating kunnen halen. Uw lak wordt extreem hydrofobisch en de coating heeft een hardheid van maar liefst 10H. U krijgt daarom van ons 4 jaar garantie en de duurzaamheid is tot 5 jaar. Om de kwaliteit te waarbrgen mag de IGL Kenzo coating alleen door IGL Kenzo Flagship centers aangebracht worden.

TOP
Chat openen
1
Heb je een vraag?
Kunnen we je helpen?