Mercedes C Klasse lakherstel

De eigenaar van deze mercedes ergerde zich aan de staat van de lak. De auto is bij aanschaf door een collega poetsbedrijf onder handen genomen. Zoals op de foto's te zien is dit geen werk waar je trots op kunt zijn. Aan ons de eer om dit weer te herstellen en de lak weer de glans terug te geven.

Voor de behandeling

Lakreiniging

Na het grondig wassen van de auto clayen / kleien we de lak. Ondanks dat de auto behoorlijk schoon lijkt zit er nog veel vuil in de lak. Detailclay verwijdert hardnekkig vuil dat met wassen niet verdwijnt. Denk bij dit soort vuil aan o.a. boomsappen, vliegroest,  remstof, teerspetters en vogelpoep. Na deze handeling kunnen we gaan polijsten.

Na het polijsten

Lakbescherming

Na het polijsten hebben we de lak voorzien van een glasscoating. Een glascoating is een harde beschermlaag met veel voordelen.  Een coating is vuil en waterafstotend is minder krasgevoelig en geeft de lak nog meer glans. De klant heeft gekozen voor de IGL eccoat poly.  Hieronder een aantal afbeeldingen en een filmpje nadat de auto gepolijst is en voorzien van de coating

TOP